Garantie

GARANTIEBEWIJS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GARANTIE

 1. De garant is Gamvis Marcin Naklicki, statutair gevestigd te Polen, Jarzębskiego 1/44, 01-853 Warschau, BTW-nummer NL003856654B85
 2. De garantie dekt alleen nieuwe producten die zijn gekocht bij een geautoriseerde dealer, GAMVIS MARCIN NAKLICKI en geassembleerd zijn volgens de instructies en aanbevelingen van de fabrikant.
 3. Deze garantie is van toepassing op het grondgebied van de Nederland.
 4. De garantieperiode begint op de datum van aankoop van het product.
 5. De garantieperiode is 24 maanden voor klanten (prive persoon) die consument zijn in de zin van art. 22 [1] van het Burgerlijk Wetboek, en 12 maanden voor klanten (bedrijf) die ondernemer zijn in de zin van art. 43 [1] van het Burgerlijk Wetboek.
 6. De garantie dekt defecten aan de stoelen in de vorm van een defect onderdeel of een defecte functionaliteit.
 7. De garantie dekt geen situaties die gerelateerd zijn aan diefstal, verdwijnen of verliezen van de stoel, evenals het opzettelijk beschadigen/aanbrengen van schade als gevolg van oneigenlijk gebruik.
 8. Na ontvangt van de claim zal Gamvis de klant informeren of de claim onder de garantie valt. Indien de claim gegrond blijkt te zijn ontvangt de klant een nieuw, werkend onderdeel of, indien noodzakelijk, wordt het gehele voorwerp vervangen. In deze gevallen zijn de verzendkosten gedeeltelijk voor rekening van de koper en gedeeltelijk voor Gamvis. De deadline voor het in behandeling nemen van de aanvraag is 14 werkdagen.
 9. Het uitoefenen van de garantierechten sluit, beperkt of schorst de rechten van de koper niet op grond van de bepalingen inzake de garantie voor gebreken aan de verkochte zaak.
 10. Behalve zoals bepaald in deze garantie, zijn Gamvis Marcin Naklicki, haar werknemers en geautoriseerde dealers niet aansprakelijk voor verlies of schade (inclusief incidentele of vervangende verliezen en schade aan het product).

WAT ONZE GARANTIE DEKT:

 • garanties voor schade aan het stalen frame van de stoel als gevolg van normaal gebruik.
 • stoelbasis, wielen, verstelmechanisme van de rugleuning, gaslift, lederen bekleding, stoffen bekleding
 • De garantie geldt ook voor alle andere onderdelen van het fabrieksproduct, uitgezonderd: onderdelen van andere merken dan GAMVIS.

WAT ONZE GARANTIE NIET DEKT:

 • slijtage, of door de veroudering van materialen (lederen bekleding / stoffen bekleding)
 • normale slijtage van onderdelen zoals: wielen, mechanismen, materialen, kussens, frames, onderstellen, liften, als er geen materiële of technologische gebreken zijn – deze moeten onmiddellijk na hun ontdekking gemeld worden
 • kleine afwijkingen van de Producten ten opzichte van de in de Stores geplaatste afbeeldingen of ten gevolge van natuurlijk voorkomende variaties in de gebruikte materialen of de handmatige assemblage van de Producten
 • onjuiste montage, gebruik of verzorging, contact met dieren, of terrein- of omgevingsomstandigheden (zoals een omgeving met veel warmte, veel vocht, een hoog zoutgehalte of verontreinigende gassen)
 • gebruik voor commerciële doeleinden
 • wijziging van het product ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp
 • mechanische schade aan onderdelen of materialen / bekleding van de stoel
 • schade als gevolg van het niet in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
 • schade als gevolg van blootstelling aan extreme omstandigheden, met inbegrip van klimatologische omstandigheden
 • schade aan schroefdraadverbindingen
 • beschadiging van materialen, insnijdingen, perforaties
 • misbruik, nalatigheid, ongeval, brand- of waterschade, vervoer door de klant of andere oorzaken buiten onze controle.
 • contact met vocht (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, omstandigheden zoals hyperhidrosis of contact met waterige of organische oplosmiddelen, waaronder menselijk zweet), thermische degradatie of elementen waarvan bekend is dat ze een afbraak van materialen veroorzaken (alle onderdelen en de bekleding van het product)

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

 • Stoelen mogen niet in de buurt van een verwarming of andere warmtebronnen geplaatst worden.
 • Bekleding van Pu leer moet beschermd worden tegen schadelijke factoren, zoals: zweet, haarvet, cosmetica, stof, huishoudchemicaliën of gewone droogte, daarom moet het onderhoud van de huid uitgevoerd worden met speciale onderhoudsmiddelen die een beschermlaag creëren die bestand is tegen water en olieachtige stoffen.
 • Het product mag niet in contact komen met vocht (ook niet, maar niet uitsluitend, door aandoeningen als hyperhidrosis of contact met waterige of organische oplosmiddelen, waaronder menselijk zweet)

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Volgens de garantie is de reparatie zelf gratis, en als die reparatie niet mogelijk is, vervanging van afzonderlijke defecte onderdelen door defectvrije onderdelen.  De beslissing om een bepaald type onderdeel te gebruiken behoort uitsluitend toe aan Gamvis eSports Technology (Gamvis Marcin Naklicki). Het volledige product en de uitrusting ervan zijn niet vatbaar voor vervanging of teruggave.

Let op: De koper kan de logistieke kosten voor het verzenden van de defectvrije onderdelen, die in het kader van het garantiebesluit toegekend worden, in rekening gebracht worden. De bijkomende verzendingskosten bedragen 5,95 EUR per elk naar de koper verzonden pakket.

 

ONMIDDELLIJK VERLIES VAN GARANTIE:

In de volgende gevallen vervalt de aanspraak op garantie onmiddellijk:

 • het verstrijken van de garantieperiode
 • reparaties en/of wijzigingen buiten de diensten van erkende verkopers GAMVIS MARCIN NAKLICKI
 • het niet opvolgen van de aanbevelingen voor een goede werking en een goed onderhoud
 • het gebruik van een defect of beschadigd product, wat kan leiden tot verdere schade en letsel voor de gebruiker.
GRATIS LEVERING

Wij bieden een verzekerde GLS levering.

2 JAAR GARANTIE

Garantie van 2 jaar op alle stoelen.

GRATIS Retour

Je kunt het product binnen 14 dagen na aankoop retourneren.

SSL VEILIG BETALEN

Veiligheid van betalingen wordt gegarandeerd door SSL Certificaat.