Retouren & Reparatie

RETOUREN & REPARATIE

OPMERKING: Voor een eventuele teruggave van de fauteuil kunt u contact met ons opnemen via e-mail onder: SUPPORT@GAMVIS.EU

Gratis retourneren (GLS PICK&RETURN DOOR2DOOR SERVICE)

Gratis retourneren is een dienst en waar we trots op zijn. Het geeft jou meer zekerheid en de flexibiliteit om ook eens een verkeerde aankoop te doen. Zelfs als er geen gebruik van wordt gemaakt, horen we dat het enorm gewaardeerd wordt.

Omdat retouren voor ons niet gratis zijn, doen we op allerlei manieren ons best om het aantal laag te houden. Met duidelijke informatie op de website, advies via de chat of e-mail.

____________

Aandachtspuntjes want niemand houdt van verrassingen:

 • Voor een gratis retour vanuit Nederland dient je pakket maximaal 88 x 70 x 40 cm groot (Gamvis verpakkingen) te zijn en onder de 30 kg.
 • Bewaar je aankoop in de doos – De meeste productverpakkingen zijn speciaal gemaakt voor het product dat erin zit. Het is dus de ideale locatie om je aankoop in te bewaren tijdens de zichttermijn. Bijkomend voordeel is dat je op die manier altijd het product compleet zal houden.
 • Let goed op gebruikssporen. Bij aanwezigheid daarvan crediteren we 85% van het aankoopbedrag.
 • Zorg dat je product compleet is als je hem inpakt.
 • Je kunt per bestelling 1 keer gebruik maken van gratis retourneren
 • Bij de aanwezigheid van een door gebruik ontstaan defect, worden de kosten voor het repareren in rekening gebracht
 • Je hebt 14 dagen na het ontvangen van je gratis retourlabel om het product terug te sturen. Na 14 dagen vragen we je om dit op eigen kosten te doen
 • Voor bedrijven – Per type product kan er max. 1 stuk retour worden gemeld. Wil je grotere aantallen bestellen maar twijfel je? Bestel er dan eerst 1 om het te testen onder collega’s/klanten

____________

RETOURPROCEDURE – STAP VOOR STAP

STAP 1.ANMELDEN – Meld je retour aan op de manier die jij fijn vindt. Je kunt het retour formulier gebruiken, een e-mail sturen, chatten. Binnen 24 uur ontvang je van ons bericht.

STAP 2.INPAKKEN – Pak je product alvast netjes in en check nog even of hij compleet is. Het liefste hebben we hem in de originele verpakking. Stop de verpakking in een omdoos en vul deze goed op, zodat het product mooi beschermd is en zeker weten goed aankomt.

STAP 3.PICK & RETURN GLS SERVICE – Tevens vernemen we graag welke dag bij u uitkomt voor het afhalen van de retour door pakketdienst GLS ?(mogelijk alleen op werkdagen). U krijgt van ons per mail een gls (Pick and return) label doorgestuurd.Verzoek om dit label te printen en op de retour te plakken. GLS pakketservice zal dit pakket dan bij u thuis komen afhalen, mocht u dit wensen af te geven bij een van de GLS pakketservice punten laat het ons dan even weten.

STAP 4.Controle van je product – We pakken je retour er z.s.m. bij. We controleren de functies en kijken of hij nog in top conditie is. We streven er altijd naar om het product dezelfde dag nog te controleren. Vervolgens nemen we contact met je op.

STAP 5.Alternatief of geld terug – Je hebt je aankoop teruggestuurd omdat je er niet helemaal tevreden mee was. Net die verkeerde maat of het product bevalt gewoon niet. De keuze is nu aan jou. Wil je graag een alternatief, of wil je toch liever je geld terug?

STAP 6.Retour succesvol! – Je retour is afgerond en we hebben je hopelijk naar wens geholpen. Mochten er zaken zijn die je liever anders ziet, laat het dan even weten. We kunnen onze service met alle verzamelde feedback stapje voor stapje verbeteren.

____________

REPARATIE / KLACHTEN

1.alle vorderingen dienen per e-mail support@gamvis.eu aan ons bedrijf te worden overhandigd.

2. IN BESTELLING TOT BESTEMMING VAN EEN COMPLAINT EFFECTIVITEIT, HET TOEPASSINGSFORMULIER MOET WORDEN INGESLOTEN, is beschikbaar om te downloaden onder de link onderaan deze pagina.

3.op het klachtenformulier van de goederen moet u ATTACH Een bewijs van aankoop van ons bedrijf.

4. IN GEVAL VAN NOOD KUNNEN WIJ U VRAGEN EEN PRODUCT NAAR ONS TE STUREN OM DE BILLIJKHEID VAN DE KLACHTEN TE ONDERZOEKEN EN TE VERIFIËREN.

____________

LINKS voor de formulieren:

 1. RETOUR FORMULIER
 2. PRODUCTKLACHTENFORMULIER
 3. INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEID OM ZICH UIT HET VERKOOPCONTRACT TERUG TE TREKKEN

 

____________

EXTRALEGALE manieren om KLACHTEN EN CLAIMS te maken

 1. DE KLANT, DIE EEN CONSUMENT IS, heeft onder andere DE VOLGENDE MOGELIJKHEDEN VAN GEBRUIK VAN EXTRAJUSTISCHE METHODEN VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING VAN DE GEBRUIKSAANWIJZINGEN EN DE VORDERING VAN VORDERINGEN:
  • IS VERBINDENIS VAN DE TOEPASSING VAN DE PERMANENTE CONSUMENTENBEDRIJFSLEVEN met een handelsinspectie MET EEN VERZOEK OM DE AFSTANDSBESCHIKKELING VAN EEN VERKOOPOVEREENKOMST in te stellen;
  • IS VERPLICHT om de VOIVODESHIP-INSPECTOR VAN DE HANDELSINSPECTIE te VERZOEKEN MET EEN VERZOEK OM DE MEDIATIEPROCEDURE te INITIËEREN OP DE BIJZONDERE BIJ DE KLANT EN DE VERKOPER;
  • KAN GRATIS HULP KRIJGEN BIJ HET WINNEN VAN HET GESCHIL TUSSEN U EN DE VERKOPER, OOK MET BEHULP VAN EEN GRATIS STEUNPUNT (STADS)CONSUMENTENSPECIALIST OF MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES DIE WETTELIJK VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR DE BESCHERMING VAN DE CONSUMENT (WAARONDER POOLSE CONSUMENTENBOND, POOLSE CONSUMENTENVERENIGING). ADVIES IS GEGEVEN DOOR DE CONSUMENTENFEDERATIE OP HET GRATIS NUMMEr 800 007 707 EN DOOR DE CONSUMENTENVERENIGINg via: PORADY@DLAKONSUMENTOW.PL;
  • DIEN UW KLACHT IN VIA HET EU ODR ONLINE PLATFORM, BESCHIKBAAR OP HET ADRES: HTTP://EC.EUROPA.EU/CONSUMERS/ODR/.
GRATIS LEVERING

Wij bieden een verzekerde GLS levering.

2 JAAR GARANTIE

Garantie van 2 jaar op alle stoelen.

GRATIS Retour

Je kunt het product binnen 14 dagen na aankoop retourneren.

SSL VEILIG BETALEN

Veiligheid van betalingen wordt gegarandeerd door SSL Certificaat.